25 de febrero de 2013

P3ls nostr3s dr3ts




Diumenge 3 de març Badalona sortirà al carrer sumant mobilitzacions sectorials, amb la intenció de superar totes les fronteres. Una acció que visibilitzi gràficament que som una única ciutat, relligada, i que totes i tots, amb la nostra diversitat ideològica, funcional, de procedència, cultural, lingüística, d’edat, de diversa condició econòmica, laboral, social, educativa, sanitària o d’habitatge, totes i tots som i fem Badalona, i reclamem que s’aturin les retallades als nostres drets, que s’aturin els abusos, els espolis i la mala gestió de la crisi, una mala gestió que augmenta desigualtats, afectant negativament als drets de la majoria social, popular, mentre la impunitat empara encara als qui s’hi enriqueixen o perverteixen la democràcia.

Diumenge 3 de març relligarem la ciutat i les reivindicacions diverses, amb una cadena humana enllaçada des d’Artigues fins al Manresà. Mentre sumem les nostres forces individuals convertint-les en col·lectives, i sumem les col·lectives convertint-les en universals, totes i tots tindrem més presents, segurament, algunes reivindicacions específiques, alguns dels drets vulnerats que considerem prioritaris.
Però més enllà de les prioritats personals o d’entitats i plataformes, hi haurà un clam comú, ineludible. Juntes, totes i tots fem molta més força. I Badalona necessita més que mai aquesta conjunció de xarxes, aquesta demostració d’apoderament del carrer. Ja ho sabeu, no hi falteu, el 3 del 3 pels nostres drets.

Ja ho sabeu, no hi falteu, el 3 del 3 pels nostres drets!



No hay comentarios:

El denominado procés ¿acabará mal?