29 de abril de 2015

El PSC a Badalona usurpa el nom del Partit Socialista de Badalona



Les xarxes social  s'han emplenat de noticies sobre un inexistent Partit dels socialistes de Badalona (PSC) cosa que fan per tal de confondre els ciutadans respecte de la presència d'un partit a la nostra ciutat que es diu PARTIT SOCIALISTA DE BADALONA (PSBAD) com així consta al registre de partits polítics del Ministerio del Interior.

Denoten amb aquest fet una manca de confiança en les seves pròpies sigles PSC, que en general i especialment a la nostra ciutat generen una forta devallada de suports entre la ciutadania que es veu orfe del socialisme a la nostra ciutat. 

Igualment mostren el tarannà poc dialogant de la seva direcció i una manca de respecte cap a la resta d'opcions polítiques.

D'altra banda la utilització fraudulent, amb intenció de confondre la ciutadania és un delicte que es denunciable davant les autoritats electoral.

Per últim els requerim per què ajustin la denominació del seu partit al que figura inscrit legalment als registres de partits polítics del Ministerio del Interior i renunciin a l'usurpació del nom del nostre partit polític.

La Comissió executiva
Partit Socialista de Badalona (PSBAD)













No hay comentarios:

El denominado procés ¿acabará mal?